• Română
  • English
  • Deutsch
  • Magyar
  • Français

„Zi de vară … în Grădina Botanică” – iulie 2021

Publicat de Turtureanu Dan pe

Grădina Botanică „Alexandru Borza” dorește să vină înspre tinerii vizitatori cu o ofertă de activități recreativ-educative cu scopul de a-i atrage spre natură, dar mai ales spre PLANTE !

Astfel, în fiecare zi de vineri a lunii iulie 2021 vom avea ateliere în care vom învăța despre: Cum cresc plantele? Cum se înmulțesc? De ce sunt importante insectele pentru plante? Ce plante cresc în Grădina Botanică? Unde este „Grădina Romană“ și ce găsim aici?

Activitățile se adresează copiilor între 9 și 12 ani, fiind organizate în fiecare zi de vineri din luna iulie 2021 (între 9:00 – 12:00). Numărul maxim de participanți este de 10 copii. Înscrierea la activități se face prin trimiterea unui e-mail cu numele și vârsta copilului, pe adresa gradina.botanica@ubbcluj.ro, până joi la ora 12:00 pentru vinerea următoare. Completarea grupelor se va face în ordinea primirii e-mail-urilor.

Activitățile se vor desfășura respectând normele în vigoare privind combaterea COVID-19. Ne rezervăm dreptul de a le anula dacă vremea este nefavorabilă, având în vedere că acestea sunt menite să se desfășoare în exterior.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *